15 Kişi şimdi bu ürünü inceliyor!
  • Ücretsiz Kurulum

Tüm temalarımız demo adresin birebir görünümde ücretsiz olarak teslim edilir. Siz sadece düzenlemelere zaman ayırırsınız.

Ücretsiz

  • Teknik Destek

Satın aldığınız tüm temalarda ücretsiz teknik destek hizmetimiz Whatsapp hattı , ticket sistemi ve e-mail yoluyla sağlanmaktadır.

1 Yıl Boyunca Ücretsiz

Ücretsiz Kişisel REV-Blog Teması

0,00 +KDV

Nisan Kampanyası ile %15 İndirim

Nisan ayı boyunca kullanabileceğiniz indirim kodunuz:

TEMA15

Detaylı Açıklamalar

Kişisel wordpress blogu kurmak isteyenler , kurumsal sitelerine alt blog açmak isteyen ya da seo stratejisi gereği paravan nitche site tasarımcıları için ideal ve ücretsiz bir wp blog teması hazırladık. Tema Revenue temasından düzenlenmiş, türkçeye çevrilmiş; örnek içeriği ve ayarlarını tek tıkla kurabileceğiniz one-click-import (tek tıkla kurulum) yazılımı ile sunulmuştur.

Tema kurulumu çok basittir;

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

1- Tema dosyasını indirin ve wordpress yönetim panelinizden Görünüm / Temalar / Tema Yükle seçenekleri ile aktif ediniz.
2- Temayı etkinleştirdikten sonra Görünüm / ZORUNLU EKLENTİLER alanına gelerek eklentileri otomatik kurup, etkinleştiriniz.
3- Eklentiler yüklendikten sonra Görünüm / Demo içeriği yükle alanına geliniz ve DEMO İÇERİĞİ yükle butonuna tıklayınız.

Temanız 3 adımla örnek içeriği ve ayarları ile hazırdır. Siz sadece görünüm / menüler kısmından istediğiniz kategorileri yönetebilirsiniz.

Unutmadan ekleyelim ki ana sayfada bulunan slayt alanına genişliği 740 pixel olan görseller eklemenizde fayda var ve yeni yazı eklerken sağ kısımda bulunan “ana sayfada göster” alanını işaretlerseniz 4 adet slayt içeriği görüntüleyecektir.

Proje ve web sitelerinizde faydalı olması dileğiyle.

Opsiyonel Hosting Özellikleri

  • Cpanel Yönetim Paneli
  • Litespeed Web Server
  • Imunify 360 Güvenlik Koruması
  • Cloudlinux ile Performans Garantisi
  • Ücretsiz Güvenlik Sertifikası
  • Sınırsız SSD , 4 GB Ram
  • JetBackup ile Haftalık Yedekleme

Kullanıcı Deneyimleri

0 yorumlar
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri Temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Ücretsiz Kişisel REV-Blog Teması” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir