Kategoriler

Sipariş ve Teslimat Süreci

Tema siparişleri wordpresstema.com üzerinden verilmektedir. Ödemenin ardından kurulum aşaması başlayacak olup müşterinin web hosting bilgilerini doğru olarak sipariş bilgisi ile iletmesi koşulu ile 36 saat içerisinde teslim edilmektedir. Kurulum ücretsiz olarak demo adreslerimizde iletilen şablonun örneği olarak teslim edilmektedir.

Ortalama teslim süresi 2 saat olup , sürecinizin hızlanması adına ticket açabilir , müşteri hizmetleri , whatsapp destek hatlarımız aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

İade Süreci

Tema açıklamaları , demo adresleri aracılığı ile tüm özelliklerini inceleme fırsatı sunduğumuz ürünlerimiz için kurulum sonrası iade seçeneğimiz bulunmamaktadır. Hosting , domain , php sürümü gibi müşteriye ait altyapı eksiklikleri nedeniyle kurulum yapılamayan durumlarda iade süreci işletilebilecek olup, bu süreçte verilen hizmete dair fatura düzenleme hakkı wordpresstema.com da saklı bulunmaktadır.

Tema Kullanım Süreci

Satın almış olduğunuz temalar sipariş verilen alan adında çalışacak olup , teknik destek hizmetimizden sadece ilgili alan adı üzerinden hizmet alabileceksiniz. WordPresstema.com tek bir alan adı üzerinden fiyatlandırma ve lisans politikası uygulamakta olup; farklı alan adlarında yapacağınız işlemler için destek sunmamaktadır.

Alışveriş Sepeti
Giriş Yap

Henüz hesabınız yok mu?

0 öğeler Sepet